Denúncia

Si has estat víctima d’un incident d’islamofòbia o un crim d’odi utilitza el següent formulari per a informar-nos. Una vegada que tinguem la teva informació assegurada, un dels nostres treballadors de casos es posarà en contacte amb tu per a analitzar el problema més a fons i assegurar-se que tinguem tots els detalls que necessitem per a registrar l’incident amb precisió i oferir-te el nostre suport. Necessitem la informació marcada amb un * perquè puguem contactar-te i assegurar-nos que obtinguis l’assistència que necessites. No compartirem cap informació que ens facilitis. Confidencial: els detalls privats estan protegits per la Llei de Protecció de Dades. 

Si has sido víctima de un incidente de islamofobia o un crimen de odio utiliza el siguiente formulario para informarnos. Una vez que tengamos tu información asegurada, uno de nuestros trabajadores de casos se pondrá en contacto contigo para analizar el problema más a fondo y asegurarse de que tengamos todos los detalles que necesitamos para registrar el incidente con precisión y ofrecer te nuestro apoyo. Necesitamos la información marcada con un * para que podamos contactarte y asegurarnos de que obtengas la asistencia que necesitas. No compartiremos ninguna información que nos facilites. Confidencial: los detalles privados están protegidos por la Ley de Protección de Datos.

  Dades personals/Datos personales

  Fets/Hechos

  Tracte diferenciat/Trato diferenciadoComportament abusiu/Comortamiento abusivoComportament amenaçador/Comportamiento amenazadorAgressió/AgresiónVandalisme/VandalismoLiteraturaDiscurs d’odi/Discurso de odio

  Segons les noves normes de Protecció de Dades, processarem les teves dades, amb el teu consentiment de manera legal, justa i transparent. Només s’utilitzarà per a comunicar-nos amb tu sobre la informació que proporcionis.  Les teves dades no seran compartides amb tercers sense el teu consentiment explícit. 

  Según las nuevas normas de Protección de Datos, procesaremos tusdatos, con tu consentimiento de forma legal, justa y transparente. Sólo se utilizará para comunicarnos contigo sobre la información que proporciones. Tus datos no serán compartidos con terceros sin tu consentimiento explícito.

  Amb la col·laboració de: